Tennis taula

L’Asisa Borges Vall perd per 3-1 la final de copa contra el Priego

L’Asisa Borges Vall ha perdut aquest matí a Antequera la final de copa davant del Priego Còrdoba (3-1), que defensava el títol, en la repetició de la final del 2018 que també es van endur els andalusos, que també han guanyat la lliga. Els lleidatans van se campions el 2013 i el 2017. Els de Còrdova celebren el seu vuitè títol.

El suec Viktor Brodd ha donat el primer punt al club borgenc protagonitzant una gran remuntada davant de l’hongarès Daniel Kosiba (3-2). Brodd perdia per 10-8 el quart joc amb 2-1 per al seu rival, que tenia dos pilotes de partit al servei, i s’ha refet amb quatre punts seguits (10-12). En el cinquè joc ha estat superior. El vilanoví Marc Duran, amb molèsties, ha perdut davant del portuguès Diogo Ferreira per 3-1 tot i que s’ha avançat en el primer joc. Joan Masip també ha claudicat davant de l’andalús Carlos Machado (3-1), que ha fet valer la seva experiència. En el quart partit de la sèrie, Brodd ha perdut per 3-1 davant de Ferreira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)