Tennis taula

Zhang i Dvorak jugaran una final individual catalana en l’estatal absolut

Les dues han superat les semifinals pel mateix resultat de 4-0. Repetiran la final de l’any 2017

Sofia-Xuan Zhang (Girbau Vic) i Gàlia Dvorak (Tramuntana Figueres) jugaran una final catalana en l’estatal individual. Les dues han superat les semifinals amb comoditat al derrotar per 4-0 a les seves rivals. La gironina ha guanyat per 4-0 (11-9, 11-7, 11-9 i 11-2) a la catalana Clàudia Caymel (Tramuntana Figueres), que defensava el títol guanyat l’any passat, en un partit molt disputat en els primers jocs. La mataronina també a superar a l’andalusa Ana Garcia (Priego) per 4-0 (3-11, 7-11, 7-11 i 8-11).

L’enfrontament en la final (17 h) entre Gàlia Dvorak i Sofia-Xuan Zhang serà la repetició de la que ja van disputar l’any 2017 amb triomf per la mataronina. Per Gàlia Dvorak aquesta serà la seva onzena final individual en un estatal absolut, en les que ha guanyat el títol en sis ocasions, l’últim al 2018. Sofia-Xuan Zhang arriba a una final individual per tercera vegada i buscarà un títol que ja va aconseguir al 2019.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)