La selecció espanyola supera Grècia (9-12) i acaba la superfinal de la lliga mundial en cinquè lloc

El partit ha estat molt equilibrat i no s’ha resolt fins l’últim quart (1-4)

La selecció espanyola ha acabat la superfinal de la lliga mundial en cinquè lloc després de vèncer Grècia, l’amfitriona, per 9-12 (1-2, 3-2, 4-4 i 1-4). El partit ha estat molt més anivellat que el de la fase preliminar, que també van guanyar les de Miki Oca per 8-14. De fet, a 4 minuts pel final el marcador reflectia un empat a 9. La bona defensa del conjunt hispà i els gols d’Anni Espar, Maica García, des de la boia, i altre cop de la jugadora del CN Mataró, aprofitant un atac grec amb set jugadores, han signat la sentència final, amb un parcial de 0-3. Les golejadores de l’equip espanyol han estat Maica García (4 gols), Judith Forca (3), Anni Espar (2),Clara Espar (1), Paula Leiton (1) i Elena Ruiz (1).