Voleibol

El DSV Sant Cugat infantil, subcampió estatal

El DSV Sant Cugat infantil femení ha perdut avui a Castelló l’Arenal Emevé gallec per 0-3 (26-28, 19-25 i 21-25) la final de l’estatal, un subcampionat que afegeix al títol estatal cadet que va conquerir fa pocs dies i que referma la fortalesa del planter del club català. En aquesta mateixa categoria, el CN Sabadell ha acabat cinquè superant el Sant Just per 3-1. En juvenil femení, el Sant Cugat ha obtingut a Almeria la sisena plaça. L’equip català ha cedit per 2-3 davant del Dos Hermanas andalús. El Vall d’Hebrón ha estat desè i el CVB Barça, tretzè.

En juvenil masculí, jugat a Boiro (Galícia), el Barça ha derrotat el Cisneros per 3-0 i ha acabat tercer el campionat d’Espanya. En infantil masculí, en el torneig jugat a Sòria, el CN Sabadell també s’ha endut el bronze després de superar avui per 3-1 l’Escuelas Cacereñas en el partit per al tercer i el quart llocs. El CV Arenys ha acabat divuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)