Futbol sala

El Barça vol ser un mirall per a la base del futbol sala català

El nou directiu responsable de la secció blaugrana, Aureli Mas, explica les claus del nou projecte

El nou directiu responsable del Barça de futbol sala, Aureli Mas, ha explicat les claus del nou projecte que es centren en més planter i competir per guanyar amb els valors del club, donant espectacle i respectant l’adversari. “Amb el president Joan Laporta ja vam pensar en el futur de la secció des de l’època de la precampanya electoral. Ens imaginàvem un futur amb més jugadors de la base al primer equip. D’aquí la decisió que la direcció tècnica l’havia d’ocupar algú com el Jordi que treballa directament amb el planter” ha explicat Aureli Mas. El cap visible de la secció va néixer a Barcelona l’any 1965, és un empresari del món immobiliari enamorat de l’esport i del futbol sala. Va ser campió d’Espanya com a jugador en categoria juvenil defensant la samarreta de la selecció catalana.

“Al nou Barça li demanem que jugui donant espectacle, respectant sempre l’adversari i que siguem un equip competitiu i ens convertim en una referència per a tota la base del futbol sala català. Que siguem un mirall on s’hi puguin veure reflectits” ha manifestat, i ha comentat respecte al nomenament de Jordi Torras com a director tècnic que hi confien cegament i que la seva visió va molt alineada amb el pensament de la Junta. Respecte al canvi de cicle Aureli Mas ha explicat: “Era necessari prendre decisions per donar un nou impuls a la secció i mantenir la fam de victòria. Els canvis sempre són traumàtics i no són agradables, però pensem que els canvis eren necessaris pel bé del Barça”.

Entres les coses que vol anar fent en els propers mesos està premiar la fidelitat de l’afició i captar encara més seguidors: “Això passa per buscar fórmules imaginatives amb les entrades, amb reduccions o bonificacions, perquè a l’aficionat no li costi tants diners venir al Palau”. Un dels eixos principals també serà revertir la situació econòmica: “Hem hagut de fer mans i mànigues per mantenir el pressupost. De tothom és conegut que el club es troba en una situació econòmica molt delicada, però ho revertirem i en el futur, si tot va bé, tindrem la possibilitat de tenir més pressupost per tenir els millors jugadors del món, començant per la gent de la casa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)