Atletisme

El repte dels 20.000 participants

Atletisme. Els organitzadors de la marató de Barcelona són optimistes i consideren que les circumstàncies són adients perquè s’arribi a aquesta xifra en la cursa del 7 de novembre

Els organitzadors de la marató de Barcelona consideren que es donen les circumstàncies adients per ser optimistes i tornar a posar el llistó de la participació fins a la xifra dels 20.000 corredors, una fita que ja es va assolir en les edicions del 2016 i el 2017. La cursa es disputarà el 7 de novembre i a hores d’ara ja s’ha arribat als 10.000 inscrits. “Ha de ser el nostre any i la meva aposta és que tornarem a superar els 20.000 inscrits. Després d’un any i mig sense marató hi ha moltes ganes de córrer. A més, tampoc quedaran gaires alternatives perquè moltes maratons ja estan tancades o han estat cancel·lades”, assenyala Mauro Llorens, el director de la cursa.

El regidor d’Esports de Barcelona, David Escudé, també assumeix el repte d’arribar als 20.000 corredors i subratlla la voluntat de subministrar els millors serveis als corredors populars. “La nostra marató no va tan destinada a l’elit com al corredor popular. El nostre referent és més Nova York que no pas Berlín. Volem organitzar la millor marató popular d’Europa i si després també rebaixem els rècords seria la cirereta del pastís”, remarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)