Voleibol

Bonet–Fernández i Tovar–Hernández triomfen a Cunit en el Vichy Catalan Volei Tour 2021

La parella femenina, Julia Bonet - Becky Fernández, i la masculina formada per Hernán Tovar i Rolando Hernández, han estat els guanyadors de la sisena prova del campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021. Mentre les rotacions segueixen en el quadre femení, la parella veneçolana segueix sent la imbatuda del campionat. Durant les finals s’ha tingut un moment de record per la pèrdua de Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge i vicepresident primer de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Tot i les quatre victòries que acumulen els veneçolans Tovar–Hernández en el campionat, cada cop està més complicat pujar al més alt del podi. La final masculina de Cunit s’ha decidit en el set de desempat després que cada una de les parelles dominés els primers parcials. Tovar Hernández s’han endut el primer, i Javi Monfort i Pablo Pérez, han aconseguit controlar el segon. El tercer, tot i que molt disputat, ha caigut de nou del costat dels que s’han convertit en el rival a batre. Això sí, les dues parelles han mostrat un altíssim nivell de joc, amb jugades impressionants, que han aixecat els aplaudiments dels presents.

D’altra banda, Julia Bonet i Becky Fernández han culminat la progressió ascendent de les últimes proves amb una gran primera posició. La parella catalana acumulava fins ara una tercera posició i dues segones places al llarg del campionat. No han posat les coses fàcils Kadri Puri i Maria Aparicio, que tot i lluitar fins a l’últim punt, han anat a remolc al llarg del partit on Bonet – Fernández han brillat amb els bloquejos de la lleidatana i les grans defenses i serveis de Becky Fernández, tancant amb un 2-0 la gran final.

Les terceres posicions han estat per Carla Martínez i Marta García en categoria masculina i per Elio Carrodeguas i Dexter Edwards, en la masculina. Mentre que la ‘Parella perfecta’ del campionat, premi que atorga Vichy Catalan, al millor i a la millor jugadora del torneig, ha estat per Pablo Pérez i Becky Fernández.

La propera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour serà el proper 31 de juliol i 1 d’agost a la platja del Regueral de Cambrils. Penúltima prova del campionat abans d’Empuriabrava, última prova puntuable, i de la gran final que es disputarà a Badalona, que es disputarà l’últim cap de setmana d’agost i que donarà a conèixer els nous Campions de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)