Futbol sala

Esquerdinha (Barça) renova per una temporada

Esquerdinha ha renovat amb el Barça per una temporada, fins al 30 de juny del 2022, i es retrobarà amb el tècnic Jesús Velasco. La temporada 2010/11 el Caja Segovia dirigit per Velasco i amb Esquerdinha i Lozano a la plantilla va disputar la final de lliga contra un Barça que va ser campió en el cinquè partit. Nascut a Cuibá (el Brasil), el 18 de novembre de 1985, va arribar al Barça l’estiu del 2017 procedent del Dina de Moscou i en quatre temporades ha guanyat 11 títols de blaugrana: 2 lligues, 1 Champions, 2 Copes d’Espanya, 3 Copes del Rei, 1 Supercopa i 2 Copes Catalunya.

Durant aquestes 4 temporades, ha marcat, a més, 81 gols de blaugrana. En aquest darrer curs, comptant les competicions del 2020/21 i les finals de Champions i la copa del Rei pendents del 2019/20, ha marcat un total de 15 gols, entre aquests els dos de la final de Copa que li van donar el títol al Barça contra Jaén (2-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)