Rem

Bienve Front, tècnic de Xile

Un català en una altra delegació. El tècnic ampostí dirigeix la selecció de Xile des de l’any 2013 amb un augment sensible de nivell i tancarà l’etapa al final dels Jocs Olímpics

Un altre ampostí, el tècnic Benvenido Front, serà present en els seus cinquens Jocs Olímpics, però amb la delegació de Xile, que ha classificat un bot masculí: doble escull lleuger. Front va deixar Amposta i el centre de tecnificació de Banyoles el 2013 per emprendre l’aventura xilena i és l’artífex de la millora sensible del rem d’aquell país en una experiència que ha tingut el centre neuràlgic al llac Curauma –petita localitat de Valparaiso– i a la qual probablement posarà el punt final aquest any. Tenia contracte fins al 2020, però el va allargar un any per la pròrroga dels Jocs. Els que no han segellat el bitllet són els germans Xavi Vela i Pau Vela. Tots dos tenen doble nacionalitat. El primer va competir amb Brasil a Rio en la mateixa cita en què el seu germà Pau competia amb la delegació de la federació espanyola. Aquest cop, Pau també va renunciar a competir amb Espanya i van buscar junts la classificació amb el bot carioca, que va perdre la seva darrera oportunitat en el preolímpic de Lucerna el maig passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)