Patinatge

Carla Escrich i Pau Garcia guanyen el títol estatal sènior

Han dominat clarament en la competició disputada a Parets del Vallès

Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) i Pau Garcia (AS Cunit) han guanyat el campionat d’Espanya sènior que s’ha disputat a Parets del Vallès. Amb aquest títol estatal sènior Pau Garcia ha estat campió d’Espanya en totes les categories. La seva victòria ha estat clara i ha sumat una puntuació rècord de 280.76 punts després del programa curt i del lliure d’un nivell excel·lent. La segona posició ha sigut per Pere Marsinyach (CPA Cardona) amb 235.78 punts i ha completat el podi Kilian Gomis del C At. Montemar valencià amb 198.76.

En la categoria femenina Carla Escrich ha guanyat el títol estatal per tercera vegada. La patinadora de Caldes d’Estrach s’ha imposat a les seves rivals amb 164.23 punts. La medalla de plata se l’ha emportat Andrea Silva (CP L’Aldea) amb 139.89 punts, mentre que l’aragonesa Ana Abad (CP Utebo) ha completat el podi amb 119.80 punts.

Clàudia Aguado (CPA Ripollet) ha guanyat el títol estatal júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)