Rem

Aina Cid i Virginia Díaz, directament a la semifinal

Rem. L’evolució d’un tifó, que entre demà i dimarts pot acostar-se a Tòquio amb fortes pluges i ratxes de vent, amenaça el desenvolupament de les proves, també en vela i surf

L’ampostina Aina Cid (CN Amposta) i la cantàbrica Virginia Díaz, bronze en l’europeu i or en la copa del món, tenen plaça directa a la semifinal de la prova del dos sense, amb el seu tercer lloc en l’eliminatòria en què van acabar darrere les neozelandeses Grace Prendergast i Keri Gowler i les daneses Hedvig Laerke Rasmussen i Fie Udby Erichsen, segones i terceres. El bot entrenat pel tortosí Xavi González buscarà un lloc en la final de dijous aquest dimarts després d’enviar a la repesca les irlandeses Aileen Crowley i Monika Dukarska per una diferència d’1,6 segons. Cid i Díaz van fer el millor temps de la regata el darrer parcial de 500 m i després de ser sempre quartes.

El banyolí Manel Balastegui i Caetano Horta van ser quarts en el doble escull i aquesta matinada (3.10 h) buscaven entrar en la semifinal. El tècnic del bot és Carles Grabulosa (CN Banyoles). Javi Garcia i Jaime Canalejo, entrenat pel coordinador de la Federació Espanyola de Rem, Dani Rodríguez, tenien la repesca a les 2.40 h.

Un nou maldecap

El tifó número vuit de la temporada al Pacífic es pot convertir en un nou maldecap per als organitzadors dels Jocs. Entre dilluns i dimarts s’espera que s’aproximi a la costa de Tòquio acompanyat de fortes pluges, marejada i ratxes de vent. El comitè organitzador diu que “vigila les evolucions” del fenomen i que valora els possibles canvis en les competicions que se’n puguin veure afectades, segons exposava el portaveu de Tòquio 2020, Masanori Takaya, en roda de premsa. Són, a més del rem, la vela i el surf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)