Tennis

Badosa es retira marejada a causa d’un cop de calor

Tennis. Perdia per 6-3 contra la txeca Marketa Vondrousova en els quarts, un final d’impotència després d’haver completat un gran torneig

Paula Badosa es va retirar marejada per culpa d’un cop de calor en els quarts de final dels Jocs de Tòquio quan perdia per 6-3 contra la txeca Marketa Vondrousova (42a de la WTA), que s’enfrontarà a la ucraïnesa Elina Svitolina. L’altra semifinal la jugaran la kazakh Elena Rybakina, botxí de Garbiñe Muguruza, i la suïssa Belinda Bencic.

La de Begur, que volia completar la trilogia d’èxits contra jugadores amb un passat recent ben lluït a Roland Garros –la polonesa Iga Swiatek en va ser campiona el 2020; l’argentina Nadia Podoroska, la seva rival en vuitens, va jugar les semifinals d’enguany, i Marketa Vondrousova va ser finalista el 2019– per acaronar la medalla, no es va trobar bé un cop finalitzat el primer parcial i, marejada, va demanar assistència mèdica. El metge li va prendre la tensió i li va posar bosses de gel al coll i al cap, però la de Begur no es va recuperar –tenia calfreds i no sabia on era–i va abandonar la pista amb cadira de rodes. El partit es va jugar al migdia i el termòmetre va registrar màximes superiors als 30 graus. Badosa va cedir dos cops el seu servei en un primer acte en què dominava per 3-1. Tot seguit, va rebre un parcial de 6-0. L’empordanesa també es va retirar del quadre de dobles mixtos, en el qual havia de jugar amb l’asturià Pablo Carreño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)