Gimnàstica

Lee s’imposa en la final individual i succeeix la seva companya Biles

La nord-americana ha mantingut una ajustada lluita amb la brasilera Andrade, segona, i les russes Melnikova i Urazova

La nord-americana Sunisa Lee ha guanyat la medalla d’or en el concurs complert individual i succeeix en el palmarès dels Jocs Olímpics a la seva compatriota Simone Biles, que va ser baixa per prioritzar la seva salut mental, i que l’ha animat des de la graderia. Sunisa Lee ha sumat 57.433 punts i ha superat per menys de dues dècimes a la brasilera Rebeca Andrade. La nord-americana ocupava el primer lloc abans de la darrera rotació, el terra, i s’hi ha mantingut davant una rival que ha liderat la prova en els dos primers aparells i ha lluitat pel títol olímpic fins la darrera rotació.Rebeca Andrade era tercera abans del terra, i tot i dues petites errades ha aconseguit pujar a la segona posició amb 57.298. Ha completat el podi la russa Angelina Melnikova amb 57.199 punts que era quarta i ha superat en el darrera aparell a la seva compatriota Vladislava Urazova, de 16 anys, que ha acabat quarta amb 56.966.

L’espanyola Roxana Popa ha finalitzat en la 22a posició amb 51.533 punts. Ha començat malament en la barra d’equilibris (11.700), però després ha anat millorant i pujant posicions. La seva millo nota ha sigut en el salt amb 14.600.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)