Atletisme

Bernat Erta accedeix a la final amb l’equip espanyol de 4x100 m mixt

El quartet estatal ha rebaixat amb més de 5 segons la plusmarca (3:13.29) i ha passat amb el segon temps de repesca després de les desqualificacions dels Estats Units i la República Dominicana

El quartet espanyol, amb el lleidatà Bernat Erta com a últim rellevista, ha esmicolat la plusmarca estatal de 4x100 m mixt (3:13.29) i s’ha guanyat la plaça per a la final d’aquesta nova modalitat després de les desqualificacions dels Estats Units i de la República Dominicana. L’equip format per Samuel García en la primera posta, Laura Bueno, Aauri Lorena Bokesa i el velocista català ha rebaixat en més de 5 segons (3:18.98) el registre aconseguit en els Relleus mundials de Silèsia. En un primer moment, el sisè lloc en la primera semifinal els deixava fora de la final, però amb les posteriors desqualificacions hi ha pogut accedir amb el segon temps de repesca. El millor temps ha estat per al vencedor de la segona semifinal, el quartet de Polònia, amb 3:10.44.

Abans de l’entrada en escena del relleu ja s’han pogut veure dues de les estrelles del tartan. La veneçolana del Barça Yulimar Rojas n’ha tingut prou amb un intent (14,77 m) per segellar l’accés a la final de triple salt, tot i haver-se deixat més de 39 cm en la taula de batuda. També ha mostrat les seves credencials la neerlandes Sifan Hassan, que s’ha imposat en la primera sèrie dels 5.000 m amb 14:47.89.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)