Gimnàstica

Biles continua de baixa

Gimnàstica artística. No estarà en les finals de salt i de barres asimètriques d’avui, i el seu equip continua avaluant el seu estat per veure si pot competir en les altres dues

Simone Biles no estarà present en les finals d’aparells de salt i de barres asimètriques que es disputaran avui, per a les quals estava classificada respectivament amb la millor i la desena i última nota. La federació nord-americana va informar que la gimnasta i el seu equip han pres aquesta decisió després de les últimes consultes mèdiques que van fer. La quatre cops campiona olímpica a Rio el 2016 i dominadora de la gimnàstica mundial des de l’any 2013 es va retirar de la final per equips per preservar la seva salut mental, ja que notava una desconnexió entre el cos i la ment a l’hora de fer els exercicis. Tampoc va estar present en la final individual.

Simone Biles també està classificada per a les altres dues finals d’aparells. El terra es disputarà dilluns i la nord-americana hi va entrar amb la segona nota, mentre que la barra d’equilibri es disputarà dimarts i Biles està en la final amb la setena nota. La gimnasta i el seu equip tornaran a avaluar la situació per veure si les disputa o ja no torna a competir en aquests Jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)