Patinatge

Catorzè títol europeu per al CPA Olot

El Girona, campió el 2019 en la anterior edició disputada, és tercer

El CPA Olot torna a ser campió d’Europa de Grups Xou i Precisió en la modalitat de grups grans, amb el seu triomf a la cita disputada entre ahir i avui a Barris Nord amb presència limitada de públic. La coreografia Trampa mortal ha estat la darrera en aparèixer al parquet lleidatà i el conjunt de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han defensat el ball per alçar el títol continental per catorzè cop. En declaracions a Xala Planiol posa en valor la pressió i les ganes de l’equip garrotxí i Fàbrega recorda les condicions amb què han hagut de preparar la cita.

El CPA Girona, darrer campió d’Europa el 2019 a Reggio Emilia (Itàlia), acaba tercer darrere el Sho Roller Team amb Ella.

Dominadors

El CP L’Aldea és campió continental en grups xou júnior i or en grups xou petits. Inevitable va ser el millor en júnior amb 84,400 seguit del CPA Olot Arrenca’m amb 84,500 i del CPA Girona amb Caos, que va rebre 79,500 punts. El PA Maçanet va ser sisè amb el seu I’m guilty. En els grups petits l’equip tarragoní amb Parla’m va ser l’últim en sortir i va superar el Roma Roller Team. El CPA Tona acabava quart.

En els quartets, aquest dissabte, l’Artístic Skating Cunit s’ha apuntat l’or en sènior i l’ASPA Lliçà de Vall la plata en júnior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)