Vela

Florian Trittel i Tara Pacheco lluitaran pel bronze en Nacra 17

El barceloní Florian Trittel i la canària Tara Pacheco s’han classificat com a cinquens per a la Medal Race de la classe Nacra 17, que es disputarà dimarts i en què els punts entre els deu primers valen el doble. En les tres regates disputades aquest diumenge han fet un novè lloc, un tretzè –el que descarten– i un tercer.

Trittel i Pacheco, amb 62 punts, no tenen opcions de guanyar l’or i la plata però sí el bronze. Els alemanys Paul Kohlhoff i Alica Stuhlemmer en tenen 47 i ocupen ara el tercer lloc. Ruggero Tita i Caterina Banti (Itàlia) amb 23 i John Gimson i Anna Burnet (Gran Bretanya) amb 35 són primers i segons.

“Sabíem que era un dia molt important en aquests Jocs, que marcava la tendència de cara la Medal Race. Malgrat que ens hagi costat entrar en el ritme en les dues primeres, en la última màniga hem quedat tercers fent les coses senzilles i bé” destacava Trittel que veu complicat el podi: “Serà molt difícil. Donarem la nostra millor versió i mirarem de guanyar una medalla. Sabem que pot passar de tot, tenim opcions i les aprofitarem fins a l’últim moment”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)