Gimnàstica

L’israelià Artem Dolgopyat deixa Ray Zapata sense medalla d’or

El canari d’origen dominicà tenia exactament la mateixa puntuació que el campió olímpic

Artem Dolgopyat (Israel) és el campió olímpic en l’exercici de terra, amb els mateixos punts que el canari d’origen dominicà Ray Zapata, que amb la plata suma la sisena medalla de la delegació espanyola. Els dos han acabat amb una puntuació de 14.933 i ha estat la major dificultat de l’exercici de Dolgopyat la que ha desequilibrat la balança. El xinès Ruoteng Xiao amb 14.766 punts completa el podi. La de Dolgopyat, nascut a Ucraïna i amb una àvia jueva, és la primera medalla d’or per a Israel a Tòquio i la primera en gimnàstica en tota la història de l’esport de l’estat israelià.

En el salt de poltre femení l’or ha estat per a la brasilera Rebeca Andrade, que ha superat Mykayla Skinner (EUA) i Seojeong Yeo (Corea del Sud), plata i bronze, després de convertir-se en la primera medallista del Brasil en gimnàstica amb la plata en el concurs complert.

Max Withlock (Gran Bretanya), Chih Kai Lee (Taipei) i Kazuma Kaia (Japó) són els tres primers en anelles mentre el darrer podi del dia en gimnàstica l’han ocupat la belga Nina Derwael, la russa Anastassilia Iliankova i la nord-americana Sunissa Lee en barres assimètriques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)