Gimnàstica

Simone Biles reapareix en la final de barra d’equilibri

G. artística. La nord-americana va guanyar el bronze en aquest aparell a Rio

Simone Biles, que ahir no va participar en la final de terra, reapareix avui en la de la barra d’equilibri. Serà la darrera del programa de gimnàstica dels Jocs, en què la quatre cops campiona olímpica a Rio el 2016 i dominadora de la gimnàstica mundial des de l’any 2013 podria guanyar el seu primer or a Tòquio. Biles, que a Rio va guanyar el bronze en aquest aparell, va abandonar avui fa una setmana la final per equips prioritzant la seva salut mental i dia rere dia la federació dels EUA n’anava anunciant les renúncies, fins ahir.

Suni Lee és l’altra gimnasta dels EUA que hi competirà. La també nord-americana Jade Carey va guanyar l’or en terra, amb la italiana de 30 anys Vanessa Ferrari plata i el bronze compartit per la japonesa Mai Murakami i la russa Angelina Melnikova. Liu Yang i You Hao han guanyat l’or i la plata en les anelles, amb el grec Eleftherios Petrounias completant el podi. Shin Jea-hwan (Corea del Sud) és el campió olímpic de salt amb els mateixos punts que el rus Denis Abliazin, per la major dificultat del seu salt. L’armeni Artur Davtyan es va endur el bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)