Vela

Florian Trittel i Tara Pacheco acaben sisens en Nacra 17

Jordi Xammar i Nicolas Rodríguez iniciaran la Medal Race de 470 des de la tercera posició

El barceloní Florian Trittel i la canària Tara Pacheco han finalitzat en la sisena posició –diploma olímpic– la classe Nacra 17 després d’ocupar la setena posició en la Medal Race. Tenien alguna possibilitat de lluitar per la medalla de bronze però en cap moment han estat entre els primers llocs en l’última regata. El títol ha sigut pels italians Caterina Banti i Ruggero Tita.

En 470 masculí el barceloní Jordi Xammar i el gallec Nico Rodríguez han perdut una posició i iniciaran la regata de la lluita per les medalles en el tercer lloc. En les dues regates d’avui han sigut cinquens i setens, i els suecs els han superat. En la mateixa classe femenina Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero ha ocupat l’onzena posició de la general, després de fer un primer i un desè lloc en les regates d’avui. Han quedat fora de la regata per les medalles que disputen els deu primers.

En les finals d’avui la delegació estatal ha guanyat la medalla de bronze en la classe Finn amb el balear Joan Cardona. Tenien possibilitats de pujar al podi en 49er FX tant masculí com femení i en les dues classes han acabat quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)