Atletisme

Sydney McLaughlin també esmicola el rècord de 400 m tanques (51.46)

La campiona nord-americana rebaixa en 44 centèsimes la seva plusmarca mundial (51.90) per davant de la seva compatriota Dalilah Muhammad (51.58) i la neerlandesa Femke Bol (52.03)

Definitivament els 400 m tanques són la prova de moda del programa atlètic als Jocs de Tòquio. L’endemà de la gesta del noruec Karsten Warholm (45.94), la nord-americana Sydney McLaughlin també ha esmicolat el rècord mundial de l’especialitat amb un registre de 51.46, rebaixant en 44 centèsimes la plusmarca que havia aconseguit durant els trials, el 26 de juny a Eugene. En la pugna per la victòria també ha corregut per sota d’aquell registre la seva compatriota Dalilah Muhammad (51.58). De fet, la campiona olímpica a Río ha abordat en primer lloc les dues últimes tanques i no ha estat fins al tram final en què McLaughlin ha recuperat el lideratge que ja ha havia ocupat en la primera meitat de la prova. “La cursa no comença realment fins a la setena tanca. L’únic que volia era donar tot el que tenia. Quina cursa més gran. Estic absolutament encantada, molt agraïda d’estar aquí celebrant una cursa tant extraordinària representant el meu país”, ha dit la flamant campiona olímpica. La neerlandesa Femke Bol, que arribava invicta a la final i que durant l’inici de la prova ha corregut en paral·lel a McLauglin, ha estat tercera i ha establert un nou rècord europeu amb 52.03.

Les dues plusmarques de 400 m tanques s’afegeixen a la que va aconseguir la veneçolana del Barça Yulimar Rojas en el triple salt (15,67 m) durant la jornada de diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)