Vela

Jordi Xammar i Nico Rodríguez guanyen la medalla de bronze en la classe 470

El català i el gallec han acabat cinquens en la Medal Race

Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez han guanyat la medalla de bronze en la classe 470 al finalitzar en la cinquena posició de la Medal Race. El català i el gallec han sumat un total de 55 punts i han mantingut al seu darrera als neozelandesos Paul Snow-Hansen i Dan Willcoxlanda que ha acabat tercers, tot i apropar-se fins a només dos punts, 57. Per davant els australians Mathew Belcher i Will Ryan han guanyat la regata per les medalles i s’han emportat la d’or (23), mentre que els suecs Anton Dahlberg i Fredrik Bergstrom –els campions mundials–, han acabat segons i han mantingut la segona posició que ja tenien (45).

Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez s’han situat al davant en l’inici de la regata i han intentat inquietar a Suècia per lluitar per la medalla de plata, però els suecs i els australians s’han mostrat superiors i han passat en totes les boies en les dues primeres posicions. El català i el gallec s’han mantingut en els primers i han controlat a Nova Zelanda, que era el rival més directes per la medalla de bronze. Tot i entrar darrera d’ells han mantingut el tercer lloc amb que han iniciat la regata definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)