Rem

Èric Pastor, campió del món juvenil a Plóvdiv

L’altre bot amb presència catalana en una final, cinquè

Èric Pastor (Rem Tortosa) va guanyar el campionat del món juvenil amb els tres sevillans Jorge Knabe (CN Sevilla), Juan Miguel Palomino (Labradores) i Pablo Moreno (CN Sevilla) a Plovdiv (Bulgària). El quatre lleuger de la federació espanyola va dominar la regata final del principi a la fi marcant els millors parcials en els tres primers sectors de 500 metres i tancant els 2.000 amb un temps de 6:03.66. Itàlia va ser segona amb el millor tram final a gairebé 3 segons i Alemanya va completar el podi a 6.20. Pastor va guanyar la plata en l’europeu de Belgrad el setembre de l’any passat, al costat del sevillà Juan Miguel Palomino.

La presència catalana en el campionat del món es va completar amb cinc de les vuit components del 8+, que va remar la final A. El vuit amb timoner femení va ser cinquè darrere dels Estats Units, Alemanya, Romania i Itàlia. Hi havia Marta Mariano (Club Rem Sant Carles de la Ràpita), Júlia Llobera (Barcelona Club de Rem), Aina Arteman (Club Natació Banyoles), Emma Alimbau i Lorena Turón (Club Nàutic Amposta)