Voleibol

Florián - Bouza i Tovar - Hernández, nous campions del català

S’han imposat en la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour

Nazaret Florián i Nuria Bouza, en categoria femenina i Hernán Tovar i Rolando Hernández, en la masculina, són els nous campions catalans després d’imposar-se en la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour que s’ha disputat a la platja del Pont del Petroli de Badalona.

En la final femenina hi ha hagut molta emoció i igualtat. El primer set l’han guanyat les campiones del 2020, Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, i en el segon parcials han estat Nazaret Florián i Nuria Bouza les que han anivellat el marcador. El set de desempat ha sigut d’infart i s’ha arribat al punt 24, amb diferents boles de partit per una i altre parella. finalment la madrilenya i la gallega s’han emportat el títol.

La final masculina l’han disputat els veneçolans Hernán Tovar i Rolando Hernández contra Elio Carrodeguas i Dexter Edwars, i també s’ha decidit al tercer set. Els joves jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau han dominat el primer set davant les imprecisions de Tovar i Hernández. El partit ha canviat en el segon set, i els veneçolans han forçat el tie break. Les dues parelles han lluitat pel títol, però Hernán Tovar i Rolando Herández han demostrat perquè han guanyat totes les proves que han disputat i s’han emportat el títol per segona vegada. Les terceres posicions han sigut Carla Martínez i Marta García, en categoria femenina, i per Vicente Monfort i Zdravko Kamenov, en la masculina.

La “Parella perfecta”, premi que entrega Vichy Catalan, a la millor jugadora i al millor jugador del torneig, ha estat per Nazaret Florián i Hernán Tovar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)