Tennis taula

L’Asisa Borges Vall debutarà a la Champions League el 12 de setembre

La primera fase es jugarà a Romania

L’Asisa Borges Vall debutarà en la Champions League el 12 de setembre jugant contra el conjunt portuguès del GDCS Juncal. El conjunt de les Garrigues s’estrenarà en la màxima competició europea de clubs en la primera fase que es disputarà a la localitat romanesa d’Odorheiu Secuiesc. Serà el primer equip català que ho faci en la categoria masculina. L’equip del Borges estarà format per Marc Duran, Joan Masip, Viktor Brodd i Alberto Lillo.

Aquest grup A de la primera fase el formen quatre equips i després del debut contra els portuguesos, el dilluns 13 l’Assisa Borges Vall jugarà contra l’AS Pontoise Cergy francès, l’actual campió de l’Europe Cup la segona competició continental. L’últim partit serà el dimarts 14 contra l’equip local del CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc, tercer de la superlliga romanesa. El Borges buscarà una de les dues primeres posicions per passar a la segona fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)