Gimnàstica

El president de la catalana Xavier March subscriu les reivindicacions dels clubs Egiba i Xelska

En una altra carta, el dirigent català reclama al president de l’espanyola Jesús Carballo que cal un “projecte que acabi amb la recentralització de les activitats, i garantir transparència en la gestió esportiva i els criteris de selecció”

El president de la Federació Catalana de Gimnàstica Xavier March subscriu la carta impulsada pel Club Egiba i el Xelska en què reclamaven canvis en la direcció tècnica de la Federació Espanyola de Gimnàstica i en la mateixa línia ha adreçat una altra missiva al president de l’organisme, Jesús Carballo. En l’escrit, March, que al juliol va ser reelegit en el càrrec per a un sisè mandat, diu que aprofita l’avinentesa “no només per donar suport a les reivindicacions de tots dos clubs, sinó per tornar a sol·licitar el que portem molts anys demanant: una col·laboració transparent, més estreta, fluida i programada.”

En un altre paràgraf de la carta, prossegueix: “És necessari un replantejament a nivell nacional en què es compti amb totes les federacions i clubs que desitgin aconseguir l’excel·lència en el nostre esport, creant un projecte que acabi amb la recentralització de les activitats, i garantir transparència en la gestió esportiva i criteris de selecció i en la presa de decisions, així com la independència i no partidisme dels seleccionadors nacionals.” March acaba la carta, tot esperant notícies del president Jesús Carballo, i reiterant la voluntat de col·laborar per crear un projecte “que ens defineixi a tots i faci millor el nostre esport”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)