Atletisme

La Cursa de la Mercè tindrà 6.000 participants

La clàssica barcelonina recupera el seu recorregut habitual, tindrà tres sortides esglaonades i amb les inscripcions exhaurides suposarà la prova espanyola amb més participació des de l’aparició de la pandèmia

La Cursa de la Mercè arribarà demà a la 43a edició amb 6.000 participants, totes les inscripcions disponibles, cosa que la convertiran en la prova popular de major participació a Espanya des de l’aparició de la pandèmia de la Covid-19. Així ho va explicar el regidor d’Esports David Escudé en l’acte de presentació de dijous. Per evitar aglomeracions, el director tècnic i coordinador de la cursa Josep Lluís Blanco va establir un topall de 6.000 corredors, que a partir del sistema aplicat per l’empresa Championchip prendran la sortida esglaonada en tres sèries de 2.000 atletes cadascuna amb un interval de 7 minuts (8.30 h, 8.37 h i 8.44 h). La cursa recupera el seu recorregut habitual de 10 km –el 2020 es van donar dues voltes a un circuit en l’avinguda de Litoral i amb final a l’estadi de la Mar Bella–amb sortida i arribada a l’avinguda Maria Cristina.

En les dues darreres edicions de la Cursa de la Mercè la victòria va ser per Artur Bossy i Gema Barrachina. Enguany, entre els corredors que arriben amb millor marca prèvia, hi figuren Alejandro Rodríguez (L’Hospitalet Atletisme), Juan Manuel Álvarez (Cornellà Atlètic), Carlos Rodríguez, Lahcen Harbil (Ensdiverteam) i Roger Sánchez. I en dones destaquen Cristina Silva (Ironwill Barcelona), Yolanda Riera (Fondiesteam), Hasna Bahom (Cornellà Atlètic), Maite Ríos i Esther Gil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)