Primera victòria del CN Terrassa en la fase de grups de la lliga de campions

Ha superat per 11-8 el Primorac Kotor montenegrí

El CN Terrassa ha guanyat el primer partit de la fase de grups de la lliga de campions que s’està disputant a Savona (Itàlia). El conjunt egarenc ha derrotat per 11-8 el Primorac Kotor montenegrí, un altre aspirant a classificar-se per la següent fase. Després de l’empat en el darrer instant contra el Montpellier en l’estrena a Europa els vallesans han trencat el partit en l’inici de la segona meitat.

El Terrassa ha començat molt bé amb un 2-0, però el Primorac ha donat la volta al partit (2-3) i ha finalitzat el primer quart amb avantatge. Els vallesans s’han tornat a posar per davant en el segon període i al descans dominaven per un gol, 6-5. L’inici de la segona meitat ha sentenciat el partit. En el tercer període, dos gols de Ricard Alarcón, i un de Victor Flores i d’Alberto Barroso, que han acabat el partit amb tres dianes cada un, han portat un parcial de 4-1 (10-6). El resultat s’ha ampliat fins als cinc gols en l’inici de l’últim període. Els montenegrins han retallat una mica el resultat en els darrers minuts, però no han fet perillar la victòria final per 11-8.

El CN Terrassa juga aquesta tarda el segon partit de la jornada contra el Varsòvia (17 h), que ahir va ser golejat pel Primorac per 22-4.