Dues victòries i classificació

Waterpolo. El CN Terrassa guanya el Primorac Kotor macedoni per 11-8 i goleja el Varsòvia polonès per 5-26 en la fase de grups de la lliga de campions i ja ha passat a la fase següent

El CN Terrassa va completar una segona jornada de la fase de grups de la lliga de campions molt positiva, amb dues victòries que el van classificar matemàticament per a la fase següent. Els vallesans sumen 7 punts quan falten dos partits i els dos cuers encara no han puntuat. El Terrassa ja s’ha assegurat una de les quatre primeres posicions. En el partit del matí els vallesans van guanyar per 11-8 el Primorac Kotor macedoni, un dels favorits per classificar-se, i a la tarda van golejar el Varsòvia polonès per 5-26.

L’inici del partit contra el Primorac va ser disputat (2-0 i 2-3) i es va mantenir anivellat fins al descans (6-5). En la segona meitat els vallesans van decantar el partit al seu favor amb un parcial de 4-1 (10-6). En els darrers vuit minuts van ampliar l’avantatge a cinc gols i el Primorac el va retallar un xic sense fer perillar el triomf. Barroso i Flores van fer 3 gols cada un. Contra el Varsòvia els egarencs van començar molt forts i el 0-8 d’inici ho va deixar tot sentenciat. L’entrenador Dídac Cobacho va repartir minuts entre els jugadors, i es va arribar al descans amb un 3-13. En la segona meitat es van superar els 20 gols de diferència. Barroso va fer 7 gols i Gutiérrez, 5. Avui el CN Terrassa s’enfrontarà al RN Savona italià, l’amfitrió (19 h).