Waterpolo

El CN Terrassa tanca la fase sense jugar l’últim partit a Savona per un temporal

El CN Terrassa no ha pogut jugar aquest tarda contra el Vitoria de Guimarães portuguès el darrer partit del grup A de la primera fase de classificació de la lliga de campions perquè, a causa d’un temporal, les autoritats de la zona han fet un decret d’alerta meteorològica taronja i l’alcaldia de Savona ha ordenat el tancament de totes instal·lacions esportives municipals, inclosa la piscina Zanelli. Atès que l’equip portuguès no podia jugar més tard a causa del seu pla de viatge de tornada, la LEN ha decidit atorgar la victòria al CN Terrassa, que ja estava classificat –acaba tercer la fase amb 10 punts rere el Savona (12) i el Montpeller (11), per 10-0 per abandonament del rival. L’organisme europeu ha pres la mateixa decisió amb WP Varsòvia-Montpeller, els polonesos tampoc podien jugar més tard. El partit entre el RN Savona i el Primorac Kotor està programat per a les 17.00h. En cas que es perllongui l’alerta, la jornada es cancel·larà definitivament.

El conjunt de Dídac Cobacho afrontara la segona fase del 8 i el 10 d’octubre. Aplegarà vuit equips i en sortiran els quatre que jugaran la fase de grups. El CNA Barceloneta ja hi està classificat. Aplega setze equips dividits en dos grups de vuit i que arrencarà el 26 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)