Piragüisme

Quim Fontané, Mireia Serres i Núria Fontané, a la final de l’europeu d’estil lliure

Unai Silva també lluitarà per les medalles en júnior

Quim Fontané, Mireia Serres i Núria Fontané, els tres del Salt-Ter, s’han classificat per la final de K1 de l’europeu d’estil lliure que s’està disputant a França. En la categoria masculina Quim Fontané ha passat amb la segona millor puntuació de 1156.67 i només l’ha superat l’irlandès Steve David McClure (1166.67). En la categoria femenina Mireia Serres ha acabat amb la quarta puntuació (286.67) mentre que Núria Fontané ha sigut la cinquena (273.33) i darrera palista que ha accedit a la final.

En la categoria júnior masculina Unai Silva (Berguedà Club Kaiac Sort) ha passat a la final amb la quarta puntuació (503.33), mentre que el seu company de club Jonc Hurtado ha sigut el setè (403.33) i s’ha quedat fora. Les finals es disputaran demà.

En C1 Adrià Bosch s’ha quedat fora de la final per un lloc en acabar sisè amb una puntuació de 386.67. En la categoria júnior femenina tampoc disputaran la final Cristina Viladomat que ha sigut sisena (103.33) i Aisa López-Arenas, que ha acabat novena (90.00).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)