Patinatge

Exhibició històrica i títol mundial de Pau Garcia amb rècord de puntuació

Andrea Silva guanya brillantment la medalla de plata en el seu primer campionat del món

Pau Garcia (AS Cunit) ha fet història en el campionat del món d’Asunción (Paraguai) al ser el primer català en guanyar el títol mundial absolut, i a més ho ha fet amb una exhibició en el programa llarg i aconseguint el rècord de puntuació. Pau Garcia ha remuntat des de la segona plaça del disc curt, i s’ha penjat una brillant medalla d’or al sumar un total de 279.64 punts. L’anterior màxima puntuació era la que havia aconseguit quan va guanyar el títol en el recent campionat d’Europa amb 269.77 punts. El de Parets del Vallès ha tingut un dur rival en l’italià Luca Lucaroni, campió en els darrers anys, ja que va ser el primer en el disc curt i ha aconseguit una puntuació de 273.52. El podi l’ha completat un altre italià, Alessandre Liberatore amb 234.65 punts. Pere Marsinyach (CPA Cardona) ha mantingut la sisena posició que tenia del programa curt i ha sumat 200.05 punts.

Andrea Silva (CPA L’Aldea) ha fet un debut impressionant en un mundial de la categoria sènior i ha aconseguit el subcampionat. Desprès de ser tercera en el disc curt, ha millorat una posició en el programa lliure i ha aconseguit la segona plaça amb una puntuació de 160.86. En el recent europeu va ser tercera i ha millorar un lloc en el podi. El títol mundial ha sigut per l’italiana Rebecca Tarlazzi que s’ha mostrat intractable amb 187.43 punts. La tercera posició ha estat molt més disputada i Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) s’ha quedat fora del podi per només 0.15 punts. L’italiana Letizia Ghiroldi ha arribat als 155.17 i Carla Escrich s’ha quedat a 155.02 i en la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)