Tennis taula

L’alemany Timo Boll, campió d’Europa i plata a Tòquio, jugarà el Ciutat de Barcelona

El palista alemany de 40 anys Timo Boll, vigent campió d’Europa i plata per equips en els Jocs de Tòquio, jugarà el Torneig Internacional Ciutat de Barcelona el 23 d’octubre al poliesportiu de la Salle Bonanova. Boll, que ocupa la desena posició en el rànquing mundial, serà el primer cap de sèrie de la llista selecta de vuit participants. L’impressionant palmarès de títols i medalles que acumula Boll en totes les grans competicions internacionals fan de l’extraordinari jugador alemany una llegenda activa del tennis de taula, amb vuit medalles en campionats mundials. La seva presència serà un luxe i compensa l’absència de l’alemany Dimitrij Ovtcharov, número 12 del rànquing mundial, que es va lesionar en un turmell. Ovtcharov ja havia vingut diverses vegades en el TICB i havia aconseguit guanyar en dues ocasions.

Arrodoneixen la selecta nòmina del torneig el nigerià Quadri Aruna, vintè del món, el suec Kristian Karlsson, que ocupa el lloc 29è del rànquing mundial i el xinès Hao Shuai, sense rànquing actualment, a més del basc Endika Díez (Irun Leka Enea). També hi haurà presència catalana, amb la participació d’Iker González (CER L’Escala) i de la mataronina Gàlia Dvorak. Maria Xiao, olímpica igual que la maresmenca, completarà la novetat de la participació femenina en el torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)