Handbol

El Barça es retroba amb la victòria en la tornada de Pascual amb el Dinamo de Bucarest (36-32)

L’extècnic blaugrana s’emporta una gran ovació, però sobre la pista Dika Mem ha estat el gran protagonista, amb 12 gols

El Barça s’ha retrobat amb la victòria en la lliga de campions en la tornada de Xavi Pascual al Palau Blaugrana, ara a la banqueta del Dinamo de Bucarest (36-32). L’equip barceloní ha portat sempre la iniciativa, però en el tram final ha perdut pistonada i el conjunt romanès ho ha aprofitat per retallar diferències. Dika Mem, amb 12 gols, ha estat el gran protagonista del partit.

En el moment de les presentacions, Xavi Pascual s’ha emportat una llarga ovació per part dels aficionats presents al Palau Blaugrana. En el set inicial del Dinamo també s’ha pogut veure els tres jugadors amb passat blaugrana, Cédric Sorhaindo, Àlex Pascual i Eduardo Gurbindo. El partit, d’entrada, s’ha plantejat com un xoc d’estils. El Barça intentant imposar les transicions ràpides i el Dinamo alentint el ritme de joc, allargant les possessions. L’equip blaugrana ha marcat la pauta i no ha tardat a obrir diferències. Concentrat en defensa, amb sortides al contraatac i amb un Dika Mem desencadenat (7 gols a la primera meitat), el conjunt de Carlos Ortega ha aconseguit una màxima renda de 7 gols (17-10). El conjunt romanès ha aturat el cop amb un parcial de 0-3 i el parcial de la primera meitat ha estat de 19-14.

En els primers minuts després de la represa s’ha mantingut l’intercanvi de gols. Mem, però, continuava oferint un autèntic recital de recursos ofensius i el Barça ha eixamplat les diferències fins als 9 gols (27-18). El Barça tenia el partit sota control, però el Dinamo no s’ha donat per vençut i tres penals consecutius de Ghionea ha retallat les diferències fins als 4 gols (36-32).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)