Ciclisme

Josep Betalú cedeix el tron de la Titan amb honors al suís Konny Looser

L’ampostí, que aspirava al cinquè triomf, ha guanyat l’etapa final que ha permès Guillem Muñoz pujar al podi

El ciclista d’Amposta Josep Betalú (43 anys), que resideix a Costa Rica, no ha pogut sumar el seu cinquè triomf en la Titan Desert però en l’etapa final ha volgut deixar el seu segell entrant primer en la línia d’arribada de Maadid. El nou rei del desert marroquí és el suís Konny Looser, tot un aventurer que es va presentar a la línia de sortida sense equip, ni assistència mecànica, ni massatgista propi. Looser, un dels grans de les maratons de BTT internacionals, s’ha dedicat avui a conservar i no perdre’s i ha entrat dotzè a 2:13 de Betalú. Al podi de la general al costat de Looser hi han pujat tota una llegenda del ciclisme basc, Haimar Zubeldia, i el català Guillem Muñoz.

En la categoria femenina Sílvia Roura i Ramona Gabriel han acabat segona i tercera rere la ciclista d’Elx Ariadna Ródenas, més regular tot i que les tres s’han repartit els sis triomfs d’etapes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)