La selecció espanyola júnior femenina jugarà la final del mundial

Ha derrotat en la semifinal Itàlia per 12-14, en un gran darrer quart

La selecció espanyola júnior femenina s’ha classificat per a la final del mundial que s’està disputant a Israel. El combinat estatal, amb onze jugadores catalanes, ha derrotat en la semifinal Itàlia per 12-14 (5-4, 3-3, 2-2, 2-5) en un gran darrer quart. Les italianes s’han avançat en el marcador i han arribat a tenir tres gols d’avantatge en el primer quart (5-2). Al descans s’ha arribat amb un marcador més ajustat de 8-7. La igualtat entre els dos equips ha sigut manifesta i la selecció estatal no s’ha posat per davant fins a quatre minuts del final (10-11). S’ha mantingut per davant en el marcador i s’ha classificat per la final. Maria Palacio ha marcat quatre gols, mentre que n’han marcat tres Elena Camarena i Elena Ruiz, els tres de penal. El rival d’Espanya per la medalla d’or serà Grècia que ha derrotat per 13-8 Hongria en l’altra semifinal.