Còrfbol

Vuitena en l’europeu

Corfbol. La selecció catalana perd per un ajustat 14-16 contra la República Txeca en el partit per al setè i vuitè llocs

Catalunya va finalitzar en la vuitena posició del campionat d’Europa que s’ha disputat a Anvers (Bèlgica) després de perdre per un ajustat 14-16 contra la República Txeca en el partit per a la setena i la vuitena posicions. La selecció catalana va tancar l’europeu sense sumar cap victòria en els cinc partits que va jugar.

El conjunt català es va avançar amb un 2-0, però el conjunt txec va capgirar el partit (2-5) i es va mantenir al davant amb un marcador ajustat fins al descans (9-9). En la segona meitat el partit es va mantenir anivellat (12-12) fins a quatre minuts del final quan els txecs es van avançar de tres gols (12-15). Per la selecció catalana Miriam Moraleda va marcar cinc gols, Àlex Llovera, David Puertas i Albert Padilla dos, mentre que en van anotar un Pau Segura, Laura Tobaruela i Aida Rodríguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)