Gimnàstica

Cinquè lloc de l’equip estatal, amb Uma Méndez, en la final de conjunts mixt del mundial de rítmica

Itàlia ha guanyat la medalla d’or

L’equip espanyol, amb la rosinca Uma Méndez (CGR Figueres), ha finalitzat en la cinquena posició de conjunts en l’exercici mixt, 3 cercles i 2 maces, del mundial que ha finalitzat a la localitat japonesa de Kitakyushu. El conjunt estatal ha rebut una nota de 38,850, inferior a la de la qualificació (39,150), però ha millorat una plaça ja que hi va entrar amb la sisena nota. Les cinc gimnastes que han format l’equip han sigut Uma Méndez, les valencianes Ana Gayán, Mireia Martínez, l’aragonesa Inés Bergua i l’andalusa Valeria Márquez. La valenciana Patricia Pérez era la reserve.

El títol mundial ha sigut per Itàlia amb 42,275 punts, que ha superat clarament Rússia que amb 40,950 ha ocupat el segon lloc, mentre que el conjunt amfitrió, el japó, ha acabat tercer amb 40,900. En l’altre final per aparells del dia, les cinc pilotes, Rússia també ha guanyat la medalla d’or amb 46,000 punts, mentre que Itàlia ha estat la subcampiona (45,500) i ha completat el podi el Japó (44,500).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)