Futbol sala

El Barça goleja (8-2) i suma la seva cinquena victòria consecutiva

El Barça ha sumat la seva cinquena victòria de manera consecutiva en la lliga al guanyar per golejada (8-2) el Manzanares en la sisena jornada Els blaugrana han sigut molt superiors al seu rival i en la primera meitat ja s’han avançat amb un 5-1. Ferrão ha inaugurat el marcador en el minut dos i un minut després els visitants han empatat. El Barça s’ha tornat a centrar i amb un joc ràpid i vistós ha marcat tres gols en dos minuts (4-1) amb bones jugades i rematades força espectaculars de Coelho, Adolfo i Lozano. Matheus ha marcat el 5-1 abans d’arribar al descans.

En la segona meitat el Manzanares ha fet el 5-2 amb una errada del porter Feixas que ha sortir amb la pilota fins al mig del camp i després ha atacat de cinc amb porter-jugador. El Barça ha aprofitat molt bé que no hi havia porter i Feixas, amb un xut des de sota pals, i Adolfo han marcat a porta buida dos gols en vint segons (7-2). Ferrão ha completat la golejada a set minuts del final.