Futbol sala

Catalunya disputarà el mundial C15 al Paraguai

El seleccionador, Ammar Mohadr, s’emporta un equip de 12 jugadors per afrontar la primera edició del campionat

El seleccionador Ammar Mohadr ha donat a conèixer la llista de jugadors convocats per Catalunya per disputar el campionat del món de futsal de la categoria C15 que es disputarà a Paraguai del 20 al 26 de novembre. La llista la formen dotze jugadors de sis equips: Pau Ortega; Ettiene Boncompain i Hugo Naval (Bon Soleil); Amai Bernabé i Lot Perejoan (Escola Pia Santa Anna); Marc Reixach i Eudald Esquís (EFS Ripoll);, Mikel de los Santos i Gerard Prat (AE Centelles), i Yassir Abbadi (AE Sallent).

El cos tècnic el completen Àlex Villaplana (segon entrenador), Ivan Rodríguez, Robert Santamaría i Kevin Hachikyan. L’equip de la federació catalana, reconeguda internacionalment, ha quedat enquadrat en el grup A juntament amb el Brasil, Mèxic i el Canadà. En el grup H hi són Colòmbia, l’Argentina, Bolívia i el Paquistan, i en el C, el Paraguai, l’Equador, l’Uruguai i els EUA.

Catalunya debutarà el dia 20 contra el Canadà i tancarà la primera fase el 22 contra Mèxic a la subseu de Ciudad del Este. Els dos primers de cada grup més els dos millors tercera accediran als quarts de final.

Aquest és el primer mundial que s’havia de celebrar en aquesta categoria i estava programat per l’estiu passat però va ser ajornat arran de la pandèmia de la Covid-19. L’ajornament ha fet que s’hagi ampliat un any (fins als 16) l’edat per participar-hi.

El congrés

Abans que es disputi el mundial tindrà lloc el congrés de l’Associació Mundial de Futsal (AMF) amb la presència del president de la catalana, Dani Vives. Durant el congrés es procedirà a la renovació de càrrecs de la junta de l’AMF, actualment presidida pel paraguaià Rolando Alarcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)