Esports de muntanya

Definides les seus i les dates del calendari d’hivern de la FEEC

La temporada d’esquí de muntanya al país compta aquest hivern amb sis campionats de Catalunya i la copa Catalana, que celebra la seva 38a edició amb una prova a la Catalunya Nord i una altra a Andorra com a novetats. La Traça Catalana, que comença i acaba a l’estació dels Angles i recorre els Perics n’és la primera. Andorra el 20 de febrer, la 22a Pocatraça a la Vall de Núria i Certascan-Trofeu Sergi Escalera en completen el calendari.

La 17a Copa Catalana de Curses Verticals es disputarà a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. La primera és el 8 de desembre a Vallter 2000, la Isards Atac. La Crononúria a la Vall de Núria (2 gener), la Crononiu a la Molina (29 gener) i la Vertical Valls d’Àneu a Espot Esquí (6 febrer) són les altres cites.

La Isards Atac Skimo proclamarà els primers campions de Catalunya de la temporada, en la modalitat de verticals. Els esprints es disputaran a les Valls d’Aneu es disputaran de manera paral·lela amb els de relleus. El Ral·li del CEC al març a la Vall d’Aran és el campionat de llarga distància i la Pocatraça l’individual. La darrera modalitat en tenir els campions de Catalunya serà per equips, a l’abril a Certascan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)