El Barceloneta, com una piconadora

Waterpolo. L’equip mariner, amb Granados com a braç executor, signa una golejada de Champions a Tbilisi

Dinamo Tbilisi 7 Barceloneta 20

DINAMO TBILISI:Razmadze; Tkeshelashvili, Dadvani (1), Imnaishvili (1), Bitadze (1), Jelaca (1 p.), Adeishvili (2), Saric, Dzikhtsiarenka, Magradvelidze, Vasic (1 p.), Akhvlediani, Gvetadze.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (3), Granados (7, 1 p.), Pavillard (1), Ponferrada, Larumbe, Asensio (2), Fernández, De Toro (1), Perrone (3 , 1 p.), Biel (2, 1 p.), Bustos (1) i López Pinedo.PARCIALS:2-7, 2-4, 2-3 i 1-6..ÀRBITRES:Stanojevic i Seidel.

Al més pur estil mariner, defensa pressionant i transicions de vertigen, el Zodiac CN Atlètic Barceloneta va passar el corró a la piscina del Dinamo de Tbilisi per segellar la segona victòria en tres jornades en la lliga de campions. El conjunt d’Elvis Fatovic no va fer cap concessió al seu rival i continua en posicions de final a 8 abans d’afrontar el tercer desplaçament consecutiu, al terreny de joc de l’Olympiacòs. La golejada va ser coral, però el màxim anotador, i jugador més valuós del partit, va ser el terrassenc Álvaro Granados, autor de set dianes.

L’Atlètic Barceloneta va anar per feina de bon començament. Amb transicions a tota velocitat i gairebé a gol per minut, el campió català ja es va apuntar un primer quart per 2-7 contra un Dinamo que tampoc treia profit de les superioritats. Amb més o menys encert, aquest va ser el guió de tot el partit per a un equip mariner que no va abaixar la guàrdia per signar una golejada de campionat.