L’stm Mataró, el CN Terrassa, el CE Mediterrani i l’Astralpool Sabadell acaben amb victòria a l’Eurolliga

Els quatre equips catalans que han disputat la primera fase de l’Eurolliga han finalitzat els seus grups amb una victòria. L’stm Mataró, el CN Terrassa, el CE Mediterrani i l’Astralpool Sabadell ja es van classificar per la segona fase dissabte i avui només havien de concretar la posició en el grup. Les sabadellenques han acabat primeres i els altres tres segons.

L’stm Mataró ha guanyat el potent Vouliagmeni grec en l’últim partit que ha disputat a Berlín, i s’ha assegurat la segona posició. Les mataronines s’han imposat per 8-6 (3-2, 2-1, 1-3 i 2-0) en un partit molt disputat. Simone Van de Kraats ha marcat tres gols. El CN Terrassa ha finalitzat el seu debut en l’Eurolliga en la segona del grup que ha disputat a Atenes, i ho ha fet amb una victòria per 5-9 (3-1, 0-2, 1-4 i 1-2) contra el Glyfada grec. Les terrassenques han aturat el bon inici local i han arribat al descans empatades (3-3) i en la segona part han aconseguit una clara diferència. Bea Ortiz ha marcat tres gols.

L’ajustada victòria per 10-11 (2-3, 0-3, 4-2 i 4-3) del CE Mediterrani contra el ZVL 1886 neerlandès l’ha situat 2a posició del grup que ha disputat a Roma. Les barcelonines han dominat la primera meitat (2-6), però en la segona el ZVL 1886 s’ha arribat a posar per davant (9-8) i el gol de la victòria de Carla Toha –ha fet quatre gols–, ha arribat en els últims cinc segons. L’Astralpool Sabadell ha sigut superior a l’Orizzonte Catania, l’ha guanyat per 11-7 (4-0, 3-3, 3-0 i 1-4) en el grup que ha jugat a Porto i ha acabat primer. Un 4-0 en el primer quart ha trencat el partit i les italianes, un dels grans equips d’Europa, només han reaccionat en l’últim període. Judit Forca ha anotat tres gols.