Esports de muntanya

Jordi Alís i Mireia Pons, bronze a l’europeu de curses de muntanya

Els corredors mostren el seu excel·lent nivell en una cursa duríssima de 35 km i 3.500 m de desnivell

Jordi Alís (Cerdanya Skimo Team) i Mireia Pons (CE Rubí) van completar una excel·lent temporada en el calendari de curses de muntanya pujant al podi a recollir la medalla de bronze en el campionat d’Europa disputat a São Pedro do Sul (Portugal). Els dos membres de l’expedició catalana van ser tercers en la categoria reina, la d’Sky, en un recorregut molt dur de 35 km amb 3.500 m de desnivell.

Alís, que va anar de menys a més, va ser superat pel gran dominador aquesta temporada, el noruec Stian Angermund-Vik, i per l’italià Cristian Minoggio i va creuar l’arribada davant del corredor del CEM la Cameta Coixa Zaid Ait Malek.

En la categoria femenina el duel per la victòria el van protagonitzar l’andalusa Patricia Piñeda, la campiona, i la italiana Fabiola Conti. Pons arribava a l’europeu després d’estrenar-se en la copa del món amb la selecció catalana.

Dissabte en la modalitat d’ultradistància Abel Carretera (AE Matxacuca) va ser quart.