Futbol sala

Doble jornada del Barça abans de la lliga de campions

Demà visita el Saragossa en partit avançat i dissabte rep el Jaén, el segon

El Barça afronta aquesta setmana una doble jornada abans de disputar la segona fase de la lliga de campions. Demà els blaugrana visiten el Saragossa (19 h Barça TV) en partit avançat de la novena jornada i dissabte jugaran a casa contra el Jaén (12.30 h Barça TV i Esport 3) en partit de la vuitena jornada. La propera setmana, del dimecres 1 al dissabte 4 de desembre, el Barça jugarà els tres partits de l’elite round de la champions a la República Txeca.

Els blaugrana buscaran demà la victòria, la setena consecutiva, contra un equip que està en la zona de descens i que encara no ha guanyat cap partit i només porta dos empats. Si suma el triomf els blaugrana es situaran primers en solitari a l’espera que el Jaén, que ara ocupa la segona posició amb els mateixos punts, el visiti el cap de setmana.

Esquerdinha ha tornat a l’equip després d’un mes de baixa per una lesió muscular a la cuixa dreta i està content de poder ajudar en aquest moment important de la temporada: “Només he pogut jugar un partit de lliga i ja em vaig perdre la primera fase de la Champions, per això estic content d’haver-me recuperat a temps per ajudar l’equip en aquestes dues setmanes clau per seguir líders i per aconseguir el bitllet per a la Final Four”. El pivot brasiler diu que el primer és guanyar els dos partits de lliga i després ja vindrà la competició europea: “La millor manera d’afrontar la ronda elit és guanyant els dos partits de lliga d’aquesta setmana i per això hem de tenir el cap només en els partits contra Saragossa i Jaén”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)