Tennis taula

Sofia-Xuan Zhang és eliminada en el primer partit del mundial

Ha perdut per 1-4 contra la nord-americana Yue Wu

Sofia-Xuan Zhang ha quedat eliminada en el primer partit del mundial que s’ha iniciat avui a Houston (Estats Units). La gironina, 126 del rànquing mundial ha perdut contra la nord-americana Yue Wu, la número 43 del món, per 1-4 (11-6, 12-14, 6-11, 5-11 i 3-11). Sofia-Xuan Zhang ha iniciar be el partit, ha guanyat el primer set i ha plantat cara a la seva rival nen el segon en el que ha tingut una pilota per posar-se amb un 2-0. La nord-americana ha acabat imposant el seu joc i s’ha emportat la victòria .

La girona del Girbau Vic encara ha de competir en la modalitat de dobles femenins en que fa parella amb la mataronina Gàlia Dvorak (CN Mataró). En el primer partit s’enfrontaran a les jugadores de Hong Kong Zhu Chengzhu i NG Wing Nam. Gàlia Dvorak (81 del món) jugarà el seu primer partit individual aquesta matinada (3 hora catalana) contra la bielorussa Daria Trigolos (95 del rànquing mundial).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)