Waterpolo

Primer títol maresmenc

Waterpolo. L’stm CM Mataró venç el CN Terrassa amb autoritat en la final a Can Llong i s’estrena en l’Astralpool copa Catalunya

STM CN Mataró 9 CN Terrassa 5

STM CN MATARÓ:Sánchez, Morell, Van de Kraats (2 de penal), Gual (3), Sevenich (2), Timofeeva, Cambray (1), Nogué, Bach, Bertran, A. Espar, Markoch (1) i Colominas.CN TERRASSA:Domene, Tevar, Panicello, Ortiz (2), Cantero (1 de penal), Cardona, Ten Broek, Peña, Cuenca, Camús, Domènech, Leiton (2) i Arcas.PARCIALS:1-0, 5-3, 1-1 i 2-1.ÀRBITRES:I.M. Rodríguez i K. El Jequej.PÚBLIC:Uns 100 espectadors a la piscina de Can Llong.

L’stm CN Mataró va derrotar ahir el CN Terrassa per 9-5 (1-0, 5-3, 1-1 i 2-1) a Can Llong i es va endur per primera vegada l’Astralpool copa Catalunya. El CN Sabadell, que havia guanyat les dotze últimes edicions, va ser tercer superant el Mediterrani (21-7). El conjunt de Dani Ballart, més inspirat en les superioritats amb un 42% d’encert per un 25% del seu rival, es va avançar amb un gol d’Anna Gual (1-0), la jugadora més determinant del partit amb 3 gols. En el segon quart, clau, el Mataró es va mostrar superior (5-3) i va encarrilar el duel. La igualtat i la poca producció golejadora van tornar en el tercer, en el qual Leiton va acostar el Terrassa (6-4), però va ser un miratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)