Torna a guanyar a Europa

Handbol. El Barça venç el Porto en la lliga de campions després de tres partits sense aconseguir la victòria. Aleix Gómez destaca amb 12 gols

Barça 38 Porto 31

BARÇA:Pérez de Vargas, Mem (3), Ariño (2), N’Guessan (4), Gómez (12), Petrus (1) i Fàbregas (3) –set inicial–; Maciel (p.s.), Janc (1), Cindric (8), Fernández, Makuc (1), Langaro (1), Ben Alí (2), Richardson i Zein Alí.PORTO:Mitrevski, Silva (1), Salina (2), Sliskovic (1), Fernandes, Areia (1) i Magalhães (9) –set inicial–; Frandsen (p.s.), Valdés, Iturriza (2), Cruz (6), Abreu (3), M’Bengue, Branquinho (4), Alves (2) i Hurtado.PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-0, 7-4, 11-6, 14-7, 17-10 i 20-13 (descans), 23-15, 27-18, 29-20, 30-23, 33-26 i 38-31.ÀRBITRES:M. Kurtagic i Wetterwik (Suècia). Van expulsar amb targeta vermella Pérez de Vargas. Van excloure Petrus, Iturriza i Salina.

La mala ratxa de tres partits sense guanyar del Barça en la lliga de campions es va trencar contra el Porto, justament l’equip amb què es va iniciar amb un empat a Portugal. Després van venir dues derrotes contra el Kielce i en aquesta novena jornada els blaugrana van derrotar per 38-31 el Porto al Palau. El Barça va veure com en el minut 20 el seu porter Gonzalo Pérez de Vargas va ser expulsat amb targeta vermella, però el seu substitut, Leonel Maciel, va fer un gran partit. En atac va destacar Aleix Gómez, que va marcar 12 gols.

Els blaugrana van començar el partit molt concentrats i es van avançar amb un 4-0. Després d’un parcial de 7-1 van arribar a un 14-6 en el minut divuit. Dos minuts després el porter blaugrana va sortir a refusar una pilota al mig del camp, va tocar un rival i va ser expulsat. El Barça va estar uns minuts desconcertat, es va refer i en el descans guanyava 20-13.

En la segona meitat els blaugrana van mantenir el seu nivell de joc i van arribar als 10 gols de marge, en el minut 40, 28-18. El porter Leonel Maciel va estar molt bé i va fer grans aturades, mentre que Luka Cindric va dirigir l’equip i també va anotar, 8 gols, mentre que Aleix Gómez va ser el màxim golejador amb 12 dianes.