Gimnàstica

El CGE Les Moreres guanya la lliga Iberdrola i l’Egiba i el Salt completen el podi

La final de Terrassa va ser dominada pels equips catalans amb triomf individual per a Alba Petisco

El CGE Les Moreres ha estat el vencedor final de la lliga Iberdrola de gimnàstica artística en una competició dominada pels grans clubs catalans. Les gimnastes d’Esplugues van acabar imposant-se en la final disputada a Terrassa (194.866 punts) als altres favorits, el CG Egiba (193.366) i el Salt GC (187.669), que van completar un podi totalment català.

Individualment la gimnasta internacional del CGE Les Moreres Alba Petisco va quedar primera (52.199 punts) al davant de Laia Font (CG Egiba, 49.367). El CG Terrassa va guanyar la competició de promoció de 1a categoria.