Waterpolo

Clara Espar anuncia que tanca la seva etapa a la selecció espanyola

La jugadora del CE Mediterrani, de 27 anys, era fixa en les convocatòries de Miki Oca des del mundial de Kazan 2015

La jugadora del CE Mediterrani Clara Espar (Barcelona, 1994) ha anunciat que tanca la seva etapa a la selecció espanyola. La petita de les germanes Espar era fixa al combinat de Miki Oca des del mundial de Kazan 2015. Des d’aleshores va ser olímpica tant Jocs de Río 2016 com als de Tòquio 2020, on va assolir la medalla de plata. També ha estat subcampiona del món a Budapest 2017 i Gwangju 2019, a més d’assolir la medalla d’or en l’europeu de Budapest 2020 i la de bronze en la de Barcelona 2018. “Ha arribat el moment de tancar una etapa meravellosa de la meva vida. Després de deu anys dedicada al màxim nivell, considero que és un bon moment per tancar aquesta etapa que tant feliç m’ha fet durant molts anys”, ha comunicat a través d’Instagram. I afegeix: “Només sento agraïment per totes les experiències que he tingut la sort de viure, totes les persones que han format part del camí i tots els somnis complerts. A més, he tingut la sort de compartir tots aquests moments amb la meva germana [Anni]i amb les meves companyes d’equip, que més que companyes són amigues.”

Maria Elena Sánchez segueix el mateix camí

En les últimes hores, també ha anunciat que tanca la seva etapa de la selecció espanyola Maria Elena Sánchez (Terrassa, 1994), la portera del CN Mataró i suplent de Laura Ester en el combinat estatal. Subcampiona olímpica a Tòquio, Sánchez ha participat també en els últims èxits de la selecció espanyola des del subcampionat europeu de Barcelona 2018. “Ha arribat el moment de dir adéu a una part molt important de la meva vida, que significa molt per mi, que m’ha ensenyat els valors de l’amistat, companyerisme, generositat, d’equip.. He de reconèixer que ha estat la decisió més dura que he hagut de prendre fins ara, però mentalment necessitava un descans. No paga la pena seguir amb una cosa que m’estava fent infeliç i aconseguint que no em valori a mi mateixa. M’emporto molt bones experiències i a les grans persones que m’han acompanyat”, relata en el seu compte d’Instagram abans d’entrar en el capítol d’agraïments.

Les marxes de Clara Espar i de Maria Elena Sánchez s’afegeixen a les de les mataronines Marta Bach, comunicada a principis de novembre, i de Roser Tarragó, que va anunciar la retirada del waterpolo, tot i que ara s’ha integrat a les files del Tenerife Echeyde, de primera divisió. Quatre baixes de pes que obligaran a una renovació de l’equip per part del seleccionador espanyol, Miki Oca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)